De Nôling 1, Hindeloopen - Email: info@t-o-n.nl - Mob: 06 538 105 85

Waarschuwingen.

sep 13, 2017

Waarschuwingen.

0
Share

Er zijn tegenwoordig nogal wat instanties die de watersport gaan waarschuwen als het wat gaat waaien. Weermannen, brandweer,  rws, knrm, reddingbrigade enz. Het lijkt wel een mode te zijn geworden. Als het goed bedoeld is is het prima, maar het moet niet een middel zijn om aandacht voor zich zelf te genereren. Elke schipper, dus ook die van een jacht draagt zijn eigen verantwoordelijkheid en neemt zijn eigen beslissingen en is daar over het algemeen prima toe in staat. Schippers zijn over het algemeen goed opgeleid en de schepen goed uitgerust. Het wil niet zeggen dat degene die aan het waarschuwen is het beter weet. Uiteraard zijn er ook minder ervaren watersporters die onjuiste beslissingen nemen, maar het blijft hun verantwoording en niet die van een instantie op de wal. Met onze cursussen proberen we de schipper de juiste beslissing te laten nemen, maar het moet geen betutteling worden.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Het bedrijf

  Tienstra Organisatie Nautische opleidingen (TON) verzorgt in midden en noord-Nederland cursussen voor bedrijven, overheidsinstellingen maar ook particuliere watersporters en beroeps-schippers. TON is opgericht in oktober 1997 , dus meer dan 17 jaar ervaring in het scheepvaartonderwijs.

  Lees verder >

 • Contact gegevens

  De Nôling 1,
  8713 LN Hindeloopen

  Telefoon: 0514 523090
  Mobiel: 06 538 105 85
  Email: info@t-o-n.nl

  BTW NR: NL068887632BO1
  KVK: 54275504