De Nôling 1, Hindeloopen - Email: info@t-o-n.nl - Mob: 06 538 105 85

Ongeval op Oosterschelde.

dec 04, 2017

Ongeval op Oosterschelde.

0
Share

Drie sportvissers zijn in de buurt van de Oosterscheldekering bij Neeltje Jans verdronken. Zij waren met slecht zicht met een sportvisboot van vermoedelijk het type Rana vertrokken en werden aan het eind van de dag vermist. De boot en twee van hen zijn aan de oostkant van de kering terug gevonden, maar helaas niet meer in leven. Op de foto is te zien dat een beugel die als een soort mast fungeert verbogen is. Er lijkt wel een marifoonantenne op te zitten. Toch is er van het schip geen alarmbericht ontvangen, maar omdat de oorzaak nog niet bekend is kan niet worden gesteld of dat het verdrinken van de mannen had kunnen voorkomen. Reddingstation Neeltje Jans, zowel buiten als binnen is bij ons goed bekend door de cursussen die we daar geven en daar om voelen we ons er ook wel bij betrokken.

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Het bedrijf

  Tienstra Organisatie Nautische opleidingen (TON) verzorgt in midden en noord-Nederland cursussen voor bedrijven, overheidsinstellingen maar ook particuliere watersporters en beroeps-schippers. TON is opgericht in oktober 1997 , dus meer dan 17 jaar ervaring in het scheepvaartonderwijs.

  Lees verder >

 • Contact gegevens

  De Nôling 1,
  8713 LN Hindeloopen

  Telefoon: 0514 523090
  Mobiel: 06 538 105 85
  Email: info@t-o-n.nl

  BTW NR: NL068887632BO1
  KVK: 54275504