De Nôling 1, Hindeloopen - Email: info@t-o-n.nl - Mob: 06 538 105 85

Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG

jun 01, 2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG

Reacties uitgeschakeld voor Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG
Share

Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.

Na 25 mei zullen wij u via onze site’s en “Inschrijfformulieren”  informeren over wanneer persoonlijke gegevens worden verzameld, waarom gegevens worden verzameld, hoelang deze worden bewaard en wanneer ze worden vernietigd.

Voor opleidingen en cursussen:

Wij gebruiken uw “inschrijfformulier” voor de inschrijving van opleidingen en cursussen op de daarvoor aangegeven datum. Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om u over de cursus te informeren (per post of digitaal) en voor onze financiële administratie. Na de cursus/opleiding en de financiële administratie wordt uw “inschrijfformulier” met uw persoonlijke gegevens vernietigd. (schriftelijk en digitaal)

Voor de maritieme Examens:

Wij gebruiken uw “Examen inschrijfformulier” voor de inschrijving van het examen op de daarvoor aangegeven datum. Uw persoonlijke gegevens zullen worden doorgegeven aan AT voor het laten registreren als examenkandidaten voor het examen op de door u aangegeven datum. Na het examen geven wij aan AT de resultaten van dit examen door. Uw “Examen inschrijfformulier” met uw persoonlijke gegevens wordt na het examen vernietigd (schriftelijk en digitaal).

Uw gemaakte examens (schriftelijk) moeten wij van AT 5 jaar lang archiveren. Na 5 jaar worden de examens vernietigd.

U Hebt te allen tijde het recht deze gegevens op te vragen en in te zien, fouten in eigen gegevens te wijzigen, eigen gegevens te verwijderen en bezwaar te maken tegen de manier waarop gegevens worden verwerkt en doorgegeven.

Comments are closed.

 • Het bedrijf

  Tienstra Organisatie Nautische opleidingen (TON) verzorgt in midden en noord-Nederland cursussen voor bedrijven, overheidsinstellingen maar ook particuliere watersporters en beroeps-schippers. TON is opgericht in oktober 1997 , dus meer dan 17 jaar ervaring in het scheepvaartonderwijs.

  Lees verder >

 • Contact gegevens

  De Nôling 1,
  8713 LN Hindeloopen

  Telefoon: 0514 523090
  Mobiel: 06 538 105 85
  Email: info@t-o-n.nl

  BTW NR: NL068887632BO1
  KVK: 54275504