De Nôling 1, Hindeloopen - Email: info@t-o-n.nl - Mob: 06 538 105 85

Informatie en aanmelden cursus Marcom Online

Met de online cursussen van TON, kunt u de lesstof thuis op uw tijd op een plezierige wijze tot u nemen.  Een boek hebt u niet nodig. De stof is geheel gericht op de examens die tegenwoordig worden gehouden. We kunnen dat weten, want we nemen namens Agentschap Telecom de examens zelf af. Zowel de watersporter als de beroepsvaarder zullen de stof met plezier tot zich nemen. Het is van foto’s voorzien die de stof verduidelijken. Achter elk hoofdstuk staan vragen en de docent is bereikbaar via de e mail en google+.

Online basiscertificaat Marifonie of de module Gmdss

De cursuskosten voor het basiscertificaat Marifonie of module Gmdss zijn € 55,–.

Vanaf het inlog moment heeft  u 30 dagen de tijd om de stof tot u te nemen U kunt op elk gewenst moment van start gaan.

Online Marcom-B

De cursuskosten voor Marcom-B is € 85,–.

U heeft dan toegang tot de cursus basiscertificaat marifonie en de module Gmdss. Vanaf het inlog moment heeft  u 45 dagen de tijd om de stof tot u te nemen U kunt op elk gewenst moment van start gaan.

Online Marcom-A

De cursuskosten Marcom-A zonder boekenpakket is € 145,00

De cursuskosten Marcom-A met boekenpakket is € 225,00

U heeft toegang tot de cursus basiscertificaat marifonie, de cursus module Gmdss en de cursus Marcom-A. Vanaf het inlog moment heeft  u 60 dagen de tijd om de stof tot u te nemen U kunt op elk gewenst moment van start gaan.

Het boekenpakket omvat:

 • leerboek Marcom-A
 • IMO-Standard Marine Communication phrases
 • topografie
 • 3x een boekwerk met examenvragen
 • recent proefexamen

Wij leveren alleen dit boekenpakket als u zich opgeeft voor de cursus marcom-A.

 

Wat moet u doen:

Aanmelden via het inschrijfformulier voor een online cursus (U vindt dit formulier onder www.t-o-n.nl/downloads/inschrijfformulier online cursus 2013). Stuur dit ingevulde formulier naar Tienstra Organisatie Nautische opleidingen, Antwoordnummer 821, 8700 WD HINDELOOPEN.

Na ontvangst van uw aanmelding,  ontvangt u van ons uw inlogcode met de informatie over hangouts. U kunt op de site www.marcom-online.nl inloggen. Na het inloggen heeft u 30, 45 of 60 dagen toegang tot uw online cursus.

De prijs is exclusief het examen. U kunt zich ook voor het examen opgeven via deze site, eveneens onder downloads Het examen voor het basiscertificaat kost € 60,,–; voor het marcom-B/module Gmdss en marcom-A examen zijn de kosten € 83,00.

De kosten voor het sinds 2008 verplichte praktische examen (operationele vaardigheden) bij marcom-B/module Gmdss is € 130,00.

De kosten voor de verplichte 2 dagen operationele vaardigheden Marcom-A is € 325,00

 • Het bedrijf

  Tienstra Organisatie Nautische opleidingen (TON) verzorgt in midden en noord-Nederland cursussen voor bedrijven, overheidsinstellingen maar ook particuliere watersporters en beroeps-schippers. TON is opgericht in oktober 1997 , dus meer dan 17 jaar ervaring in het scheepvaartonderwijs.

  Lees verder >

 • Contact gegevens

  De Nôling 1,
  8713 LN Hindeloopen

  Telefoon: 0514 523090
  Mobiel: 06 538 105 85
  Email: info@t-o-n.nl

  BTW NR: NL068887632BO1
  KVK: 54275504