Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gegaan.

Dit betekent dat wij u een transparant inzicht moeten geven, wat wij doen met uw persoonlijke gegevens. Dus waarom persoonlijke gegevens worden verzameld, wanneer gegevens worden verzameld, hoelang deze worden bewaard en wanneer ze worden vernietigd.

Voor opleidingen en cursussen:

Wij gebruiken uw “inschrijfformulier” voor de inschrijving van opleidingen en cursussen op de daarvoor aangegeven datum. Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om u over de cursus te informeren (per post of digitaal) en voor onze financiële administratie. Na de cursus/opleiding en de financiële administratie zal  uw “inschrijfformulier” met uw persoonlijke gegevens worden vernietigd. (schriftelijk en digitaal)

Voor de maritieme Examens:

Wij gebruiken uw “Examen inschrijfformulier” voor de inschrijving van het examen op de daarvoor aangegeven datum. Uw persoonlijke gegevens zullen worden doorgegeven aan AT voor het laten registreren als examenkandidaten voor het examen op de door u aangegeven datum. Na het examen geven wij aan AT de resultaten van dit examen door. Uw “Examen inschrijfformulier” met uw persoonlijke gegevens wordt na het examen vernietigd (schriftelijk en digitaal).

Uw gemaakte examens (schriftelijk) moeten wij van AT 5 jaar lang archiveren. Na 5 jaar worden de examens vernietigd.